Toestellen
24 februari 2013 - Martijn Derks

Samsung kondigt Galaxy Note 8.0 aan

Samsung heeft vanmorgen middels een persbericht laten weten dat de Galaxy Note 8.0 ook echt op de markt gaat komen. Dit wisten we natuurlijk al langer gezein de geruchten, en de gister genomen foto. De Phablet heeft een nog "slimmere" S pen, die niet eens meer het scherm echt hoeft aan te raken, er boven "zweven" is voldoende.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Phablet een 8 inch scherm, WXGA met een resolutie van 800x1280. Verder een 1.6 GHz quad core processor, 2 GB RAM geheugen en een 4.600 mAh batterij. De Galaxy Note 8.0 (16 GB versie die is uit te breiden met een microSD-kaart) is vanaf het tweede kwartaal van 2013 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 399,- incl. BTW.

Ook met de S pen met  Air View bespaar je tijd. Je houdt de S Pen bóven de content en krijgt automatisch een preview te zien van de betreffende e-mail, fotogalerij, video of aantekening. Zonder dat je alle bestanden één voor één hoeft te openen. Foto’s of andere content edit je snel met S Pen Gesture, terwijl je Paper Artist en Photo Note gebruikt om je foto’s creatief te bewerken.

Ook verschijnen er bijbehorende accessoires zoals een beschermende pouch in donkergrijs, roodroze of limegroen. Daarmee kun je de tablet zowel horizontaal als verticaal neerzetten.

GALAXY%20Note%208.0_11GALAXY%20Note%208.0_2GALAXY%20Note%208.0_3

Over de auteur: Martijn Derks