Nieuws
13 augustus 2009 - Ron Smeets

Samsung Jét winnen?

Nee, nee, deze keer is het geen Mobile Cowboys wedstrijd. Onze vrienden van GSM Helpdesk organiseren samen met Samsung tussen maandag 17 en donderdag 27 Augustus een razendsnelle en spannende wedstrijd waarbij iedereen die deelneemt en een aantal vragen juist weet te beantwoorden kans maakt op een van de drie Samsung Jét's die tijdens een eindspel op een, nu nog, geheime locatie weggegeven worden.

In een zenuwslopende voorronde krijgen deelnemers op vier vooraf aangekondigde tijdstippen een uur de tijd om verborgen meerkeuzevragen te vinden en op te lossen. Met het antwoord op de meerkeuzevraag verzamelen deelnemers telkens een stuk van een coördinaat. Dit coördinaat verwijst naar een locatie ergens in Nederland, waar het razendsnelle en spannende eindspel zal plaatsvinden. Om deze locatie te vinden moeten deelnemers natuurlijk op elke vraag het juiste antwoord vinden.

Deelnemers die de juiste locatie weten te ontrafelen worden uitgenodigd om op donderdag 27 augustus op een bepaalde tijd op de geheime locatie te verzamelen. Alle deelnemers die op tijd op de juiste locatie aanwezig zijn zullenin het eindspel voor de winst strijden. Uiteindelijk gaan drie deelnemers naar huis met een felbegeerde Samsung Jét mobiele telefoon.

Op de voorpagina van de website van GSM Helpdesk Nederland is vanaf vandaag te zien wanneer de eerste vraag ergens in het netwerk van GSM Helpdesk Nederland verstopt gaat worden. Op het moment dat het tijdstip is aangebroken, wordt een hint gepubliceerd waar de meerkeuzevraag gedurende slechts één uur te vinden is. Na het verstrijken van het uur verdwijnt de vraag en worden de datum en het tijdstip van de volgende vraag bekendgemaakt. Na vier vragen heeft zich bij de deelnemers een compleet coördinaat gevormd die deelnemers kunnen controleren op een speciale pagina binnen de website van GSM Helpdesk Nederland. Indien deelnemers het juiste coördinaat gevonden hebben, krijgen ze de mogelijkheid een deelnameformulier uit te printen voor het eindspel op 27 augustus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.