Toestellen
16 september 2009 - Ron Smeets

Samsung Jét in Pink Ribbon uitvoering

Oktober is al jaren de Borstkankermaand en dus kunnen we ons op mobiel gebied weer opmaken voor de Pink Ribbon actie van KPN en Samsung. Dit jaar heeft de Koreaanse fabrikant gekozen voor een speciale Pink Ribbon uitvoeringen van de populaire Samsung Jét, Star en de S5200. De toestellen zullen zowel in combinatie met abonnement als in een prepay pakket verkocht worden. Van elk verkocht toestel wordt €10 gedoneerd aan Pink Ribbon.

Opvallend is wel dat Samsung in Juli nog bekendmaakte dat de F480 TouchWiz dit jaar ook aan de Pink Ribbon collectie zou worden toegevoegd, maar die is nu dus vervangen door de Jét. Op zich geen slechte beslissing, lijkt mij.

Kopers van een Pink Ribbon pakket krijgen behalve de speciale witte (Jét en Star) of roze (S5200) versie van het toestel ook een Pink Ribbon telefoonsieraad en bijpassende wallpapers.

De Samsung Star Pink Ribbon zal vanaf 0 Euro worden aangeboden in combinatie met een KPN Personal SIM abonnement. Samsung-Star-Pink-Ribbon

De S5200 Pink Ribbon, in sweet pink kleuren, wordt tijdens de actie verkocht in combinatie met een prepay pakket voor €139,99 (incl. €15 betlegoed) Samsung-S5200-PinkRibbon

De Samsun Jét Pink Ribbon Samsung-Jet-Pink-Ribbon

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.