Toestellen
29 december 2006 - Ron Smeets

Samsung introduceert ultraplatte HSDPA slider

Enkele maanden geleden werd de UMTS versie van de Ultra Series al aangekondigd maar toen was nog niet exact bekend wanneer deze 3G toestellen op de markt zouden komen. Gehoopt werd voor de Kerst, maar dat is dus niet overal doorgegaan.

Volgens Samsung gaat dat nu voor wat betreft de Z720 ook in Nederland niet lang meer duren. Dit UMTS/HSDPA toestel is slechts 0.9mm dikker dan zijn voorganger (de D900). Daarnaast is de 3.1MP cam nu voorzien van autofocus en is er een tweede, VGA, cam voor beeldbellen. Bovendien wordt de Z720 Samsung's eerste mobieltje waarop standaard ook Google Mobile Search en GMail geinstalleerd zijn.

Officieel wordt de Z720 als Ultra 13.8 op de markt gebracht. In Engeland is ie al te koop. De rest van Europa, inclusief Nederland, volgen binnen enkele weken.

Alle specs op een rij:

- GSM/GPRS(900/1800/1900MHz)+EDGE+UMTS+HSDPA

- Camera: 3 Megapixel Camera (AF / 3x Zoom)

- VGA Dual Camera

- Display: 2.1" 240x340 262K Color TFT LCD

- Video Recording & Messaging (MPEG4 / H.263)

- MP3 / AAC / AAC+ / e-AAC+ / WMA

- Digital Power Amp

- Bluetooth / USB

- Document Viewer / Google Search / Google Mail (Gmail)

- Speakerphone / Offline Mode / uTrack / uGo

- MicroSD geheugenkaart

- Afmetingen: 104.5 x 51.3 x 13.8 mm

- Gewicht: 80 gGerelateerde links:
Samsung introduceert drie Ultra(platte) toestellen
Nu ook UMTS versie van de Samsung Ultra Edition
Ultradun DMB toestel van Samsung
Samsung i600: Ultra Series 3G Smartphone met HSDPA
Ultradunne multimedia toestellen van Samsung
GMail nu ook mobiel te lezen
Google Mobile komt dichterbij
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314