Toestellen
05 september 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung introduceert Galaxy Note 3 op IFA 2013

 De Samsung GALAXY Note 3 is de nieuwe opvolger in de Note-lijn. Tal innovatieve mogelijkheden maken het nog makkelijker om het toestel te gebruiken en vooral ook kunt delen. Het toestel is voorzien van een groter scherm, dat bijdraagt aan het comfort tijdens het multitasken. De eerste Note werd geïntroduceerd in 2011 en daarmee werd een compleet nieuw type smart device gelanceerd. De Samsung GALAXY Note 3 is krachtig en stelt mensen in staat hun levensverhaal te vertellen en hun passies te delen. Of dat nu over werk gaat, hobby’s of belevenissen.

De Note 3 heeft een goede balans tussen power en design. De Samsung GALAXY Note 3 heeft een groter (5.7 inch) full HD Super AMOLED scherm en combineert dat met een slanker (8.3 mm) en lichter (168 g) design. De batterij (3,200 mAh) is krachtiger en gaat langer mee. De Note 3 is uitgerust met een 13 megapixel camera aan de achterzijde met Smart Stabilization en CRI LED flash. Hierdoor kunnen gebeurtenissen zelfs als er weinig licht is worden vastgelegd. Bovenop al die technologische verbeteringen heeft de Samsung GALAXY Note 3 een premium look and feel met een zachte achterzijde met een subtiel reliëf en een verfijnd stiksel. De Samsung GALAXY Note 3 komt uit in de kleuren Jet Black en Classic White. Door de verwisselbare back covers in vele kleuren kun je de Note 3 bovendien helemaal naar je eigen smaak aankleden.
Galaxy%20Note3%20S-view%20Cover_005_Front%20set

Met de Click S Pen wordt het gebruik van de Note 3 nog makkelijker. Met de S Pen wordt het maken van aantekeningen opnieuw uitgevonden. Als je op de S Pen button klikt, verschijnt Air Command op het scherm met vijf handige functies. Met Air Command hoef je niet langer tussen schermen te switchen, commando’s te onthouden of verschillende menu’s te raadplegen.
Galxy%20Note3_002_front%20with%20pen_Classic%20White
Met de nieuwe S Note schrijf, organiseer, bewerk en zoek je notities heel gemakkelijk. De nieuwe S Note kan ook worden gesynchroniseerd met Evernote of een Samsung account. Daarnaast heb je nu vanaf verschillende apparaten toegang tot S Note, dus bijvoorbeeld ook vanaf je laptop.

Galxy%20Note3_003_back_Jet%20Black
De Samsung GALAXY Note 3 heeft een groter beeldscherm met een afmeting van 5,7 inch. Het Full HD Super AMOLED scherm is perfect voor het bekijken van Full HD filmpjes. Ook het lezen van magazines en e-books is prettiger dankzij de toegenomen helderheid. De Note 3 met 32 GB opslagruimte is vanaf eind september in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 749,-, inclusief BTW.
 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl