Geruchten
19 september 2008 - Ron Smeets

Samsung Innov8 + Omnia = M8800 (Bresson)

Het lijkt erop dat de Koreaanse toestel makers bij Samsung hun productie machine weer in de hoogste versnelling hebben gegooid.

Sinds enkele weken kunnen we hier genieten van de i900 Omnia en de eerste 8 megapixel camphone, de i8510 innov8. Je zou zeggen dat de gemiddelde consument die op zoek is naar een high-end touchscreen of multimedia toestel daar wel effe mee vooruit kan.

Niets lijkt echter minder waar want de afgelopen uren bereiken ons de eerste geruchten over de komst, medio Oktober, van mogelijk nog een nieuw topmodel van Samsung, de M8800 Bresson.

Volgens het Engelse Phones4u zou dit een full touchscreen toestel worden met 8 megapixel camera. Er zijn nog geen plaatjes van de M8800 Bresson maar als deze geruchten kloppen dan zullen die ook niet lang meer op zich laten wachten.

De M8800 Bresson (genoemd naar de beroemde Franse persfotograaf Henri Cartier-Bresson) zou 15.5mm dun zijn (erg goed voor een 8MP touchscreen phone) met een 3.2 inch (16M kleuren) display, GPS, UMTS en HSDPA support.Gerelateerde links:
Samsung i900 Omnia aangekondigd
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia
8 Megapixel Samsung i8510 officieel aangekondigd
Samsung Omnia Millionaire in goed gezelschap gelanceerd
Eerste Symbian Touchscreen Samsung in 2009
TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.