Geruchten
06 juli 2010 - Ron Smeets

Samsung i9200 Galaxy S2 uitgelekt

Tja, je kon er natuurlijk op wachten. De Samsung Galaxy S ligt net in de winkels, is redelijk populair aan het worden (en ook een goed toestel) en dus komen de eerste geruchten over diens opvolger alweer boven drijven.

Zie hier het eerste kiekje van wat de Samsung i9200 Galaxy S2 zou moeten worden, als de geruchten kloppen, natuurlijk. Daar waar de huidige Galaxy S nogal wat weg heeft van de iPhone 3G(s) lijkt de Galaxy S2 door zijn hoekige vormen weer wat meer op de HTC HD2 ;-) Ach, eigenlijk lijken al die touchscreen toestellen van tegenwoordig wel op elkaar.

De Samsung Galaxy S2 zou in 2011 op de markt moeten gaan komen. Enkele specs zijn ook al gelekt:

- 4.3 inch 1280x720 Super AMOLED 2 display
- 2GHz processor met 1GB RAM en 4GB ROM
- Android 3.0 (Gingerbread)
- 32GB intern opslag geheugen
- microSD geheugenkaart gleuf
- 8 megapixel camera met Full HD video opname
- A-GPS
- WiFi
- Bluetooth 3.0
- 3.5mm audio aansluiting
- bewegingssensor, gyroscoop, licht- en nabijheidssensor

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.