Geruchten
24 september 2010 - Ron Smeets

Samsung i916 met Windows Phone 7 gespot

Ruim een maand geleden dook de Samsung Cetus i917, een Windows Phone 7 smartphone, al eens in het geruchtencircuit op. Deze week is in Canada de Samsung i916 gekiekt (grote foto na de klik). Uiterlijk zien beide toestellen, voor zover dat op dit soort foto's te zien is, er nagenoeg identiek uit en als de typenamen kloppen zullen ze ook qua specs niet veel verschillen, denk ik.

Hoe dan ook, vooralsnog zijn het allemaal nog geruchten want hoewel Samsung er geen geheim van maakt dat ze met 'het nodige Windows Phone 7 geweld' zullen gaan komen, is er nog niets officieel gepresenteerd.

Om al een beetje een indruk te geven van de grootte van de Samsung i916 / i917 hebben de Canadezen het toestel ook even naast een iPhone 4 gelegd. Samsung-i916-vs-iPhone-4 Via: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.