Geruchten
28 februari 2010 - Ron Smeets

Samsung i9000 op komst?

Op de site van de WiFi Alliance is een nieuw toestel typenummer van Samsung opgedoken, de GT-i9000. Behalve dat dit een toestel wordt met WiFi functie (duh) is er echter nog niets over bekend.

Het typenummer is een tijdje geleden overigens door sommige bronnen ook al eens gekoppeld aan geruchten (die al snel ontkracht werden) over de eerste Samsung Bada phone (inmiddels is dat de Wave geworden)

Het zou zo maar kunnen dat dit de volgende Omnia telg wordt.De eerste Omnia had namelijk typenummer i900, de tweede kreeg i8000 opgeplakt en dus zou het niet echt vreemd zijn als de derde generatie het typenummer i9000 krijgt, toch. Ach, een beetje speculeren blijft leuk. Zeker op een regenachtige zondag. We zullen wel zien wat er van waar blijkt te zijn (of niet ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.