Geruchten
29 januari 2008 - Henk de Hooge

Samsung i900 wordt GEEN Windows Mobile toestel

De afgelopen twee weken is de nieuwe Samsung i900, die zich nog steeds in het geruchtenstadium bevindt, al een aantal keren voorbijgekomen.

De specs dit tot nu toe uitgelekt zijn spreken telkens van een toestel dat uitgevoerd zou gaan worden met het Windows Mobile OS.

Volgens PhoneMag klopt dat niet. Zij beweren namelijk zeker te weten dat de Samsung i900, die mogelijk al in Barcelona het daglicht zal zien, voorzien zal zijn met dezelfde UI en OS als de F700.

Als de Photoshop afbeeldingen die we tot nu toe van de i900 gezien hebben een beetje stroken met de waarheid en het toestel dus vooral een platte, 'qwerty-loze' uitvoering van de F700 zal worden, dan lijkt het ook logisch dat hij voorzien wordt van dezelfde UI, maar zeker weten doet volgens mij niemand dat nog op dit moment. Afwachten dus maar.Gerelateerde links:
Samsung i900 vanaf September in de winkels?
Samsung i900 gespot
Eerste video van de Samsung P720 en F490
Samsung F490 en P720 gespot in de Oekraine
Drie promo video's van de Samsung F700
Samsung Ultra F700 met groot display en slide-out keyboard
Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.