Toestellen
15 juli 2008 - Ron Smeets

Samsung i900 Omnia vanaf 6 Augustus in Duitsland

Het ziet er naar uit dat de Samsung i900, die hier in Nederland haar wereldprimeur beleefde, in Europa het eerst in Duitsland te koop zal zijn.

Samsung heeft namelijk aangekondigd dat het toestel bij onze oosterburen vanaf 6 Augustus in de winkels zal liggen. De i900 Omnia gaat daar, in de 8GB uitvoering en zonder abonnement, 649 Euro kosten en zal verkrijgbaar zijn bij alle providers en lokale telefoon winkels.

De vraag is nu natuurlijk of Samsung het toestel inderdaad alleen eerst in Duitsland op de markt zal brengen of dat wij hier in Nederland en België het toestel rond die tijd ook al mogen verwachten.Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de Samsung i900 gespot
TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900
Samsung i900 vanaf September in de winkels?
Samsung i900 Omnia aangekondigd
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.