Toestellen
17 juli 2008 - Ron Smeets

Samsung i900 Omnia toch het eerst naar Italië

Eerder deze week verschenen er berichten dat de Samsung i900 Omnia haar debuut op Europese bodem in Duitsland zou maken, op 6 Augustus om precies te zijn.

Als we de nieuwste berichten mogen geloven dan zal die primeur echter niet in Duitsland maar Italië plaatsvinden, ruim twee weken eerder, op 22 Juli al.

De 8GB uitvoering van de i900 Omnia zal daar, zonder abonnement, 499 Euro gaan kosten. Dat is maar liefs 150 Euro minder dan het Duitse prijskaartje. Italianen die het toestel nu al bestellen krijgen bovendien een XBox 360 erbij, zo meldt het persbericht van Samsung.Gerelateerde links:
Samsung i900 Omnia vanaf 6 Augustus in Duitsland
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia
Samsung i900 Omnia aangekondigd
TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900
Samsung i900 vanaf September in de winkels?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.