Geruchten
06 februari 2009 - Ron Smeets

Samsung i8910 gespot

Als het nog even zo doorgaat dat heeft Samsung in Barcelona over ruim anderhalve week geen toestellen meer aan te kondigen die niet al uitgeklekt zijn. De volgende in de rij van Samsung geruchten is de i8910 Acme.

Als de berichten kloppen dan wordt ook dit weer een 8 megapixel camphone met touchscreen display (vergelijkbaar met o.a. de Innov8 en Pixon). Andere specs die genoemd worden zijn WiFi, GPS, een 3.5mm audio uitgang, 8 of 16GB intern geheugen, DNLA en DivX compatible en een HDMI aansluiting?!

Hieronder staan nog twee (wazige) foto's van de Samsung i8910 Acme. Helaas beiden ook weer van de voorzijde.

Samsung-Acme-i8910-b
Samsung-Acme-i8910-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.