Toestellen
23 februari 2010 - Ron Smeets

Samsung i8520 Beam videopreview

Behalve de Wave en de Monte heeft Samsung in Barcelona nog een bijzonder toestel onthuld. De i8520 Beam lijkt, als je naar het typenummer kijkt, de opvolger van de i8510 Innov8.

Dat was echter een toestel die het moest hebben van het feit dat het de eerste 8 Megapixel camphone op de markt was. Echt succesvol is die niet geworden. De gelijkenis met de i8520 Beam blijft overigens beperkt tot het typenummer en de 8 megapixel camera.

Bij de presentatie van de i8520 Beam heeft, dat blijkt al uit het tweede deel van de naam, Samsung het duidelijk over een andere , innovatieve, boeg gegooid. Dit toestel beschikt namelijk over het Android 2.1 OS en de meest opvallende feature is toch zeker de ingebouwde mini projector. De boys van Het beste Product maakten onderstaande videopreview van de Samsung i8520 Beam. #hbp_1735386343#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.