Geruchten
28 mei 2010 - Ron Smeets

Samsung i8330 (Vodafone 360 H2) gekiekt

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt dit (foto's hiernaast en onder) het nieuwe high end Vodafone 360 toestel, ofwel de Samsung i8330 H2. Zo op het eerste gezicht lijkt hij nogal op zijn voorganger, de H1. Ook de specs zijn op veel punten vergelijkbaar.

De H2 heeft een beter display (Super AMOLED), snellere processor (1GHz) en hogere resolutie camera (8 megapixels). Verder zijn, zoals gezegd, de specs (voor zover nu bekend) nagenoeg gelijk aan die van zijn voorganger: onder andere GPS, Bluetooth, LED flitser, Bluetooth, WiFi en UMTS/HSDPA support. De Samsung i8330 (of Vodafone 360 H2) zou rondom het WK voetbal in de winkels gaan verschijnen. Dat is al binnen twee weken. Dan mag de officiele aankondiging toch niet al te lang meer op zich laten wachten. We zullen zien. Samsung-i8330-H2-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.