Toestellen
20 februari 2008 - Ron Smeets

Samsung i780 vanaf nu leverbaar in Europa

Samsung is deze week officieel gestart met de uitlevering van haar nieuwste Windows Mobile Smartphone, de i780 die we vorige week in Barcelona al konden bewonderen.

Vooralsnog hebben alleen het Engelse Orange en Spaanse Telefónica bevestigd dat men de toestellen in hun assortiment hebben opgenomen maar een Duitse online retailer, Handit.de, heeft er ook al een aantal geleverd. Momenteel is hij daar overigens al uitverkocht.

In Nederland is het toestel ook al opgedoken bij de online shop van Central Point. De eerstmogelijke leverdatum staat op vandaag (20 Februari), maar de voorraadteller stond vanmiddag nog op '0'. De prijs van een simlockvrije i780, zonder abonnement, ligt rond de 450 Euro.Gerelateerde links:
Twee nieuwe Samsung Smartphones: de i550 en i780
Gespotte Samsung Smartphone is de i780
Videopreviews van de nieuwe Samsung F330 en i780
De Samsung i780 komt achter het doek vandaan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.