Geruchten
09 oktober 2008 - Ron Smeets

Samsung i770 gespot

Voor zover de geruchten op dit moment reiken zal deze gespotte nieuwe Samsung Smartphone, de i770 vooral bedoeld zijn voor de Amerikaanse (Verizon) markt.

Vermoedelijk wordt het de opvolger van de i760, alhoewel dat toestel er, zie ook de foto hiernaast, er qua design duidelijk anders uit ziet.

Ook de specs zijn, als de geruchten kloppen, beduidend anders. Zo heeft hij geen touchscreen display meer en is de formfactor veranderd van een slider naar een candybar model.

De i770 is in ieder geval een stuk platter dan de i760 (zie foto hieronder). Dat komt vooral doordat Samsung het slide-out keyboard vervangen heeft door een geintegreerd qwerty toetsenbord. Het display is, behalve geen touchscreen, ook ietwat kleiner. Andere specs die genoemd worden zijn WiFi, Bluetooth, een microSD geheugenkaart, 2 megapixel camera en Windows Mobile 6.1.

Releasedatum en prijs zijn nog niet uitgelekt en of het toestel ook naar Europa zal komen is ook nog geen zinnig woord over te zeggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.