Geruchten
12 juli 2007 - Ron Smeets

Samsung i760 binnenkort in de VS te koop

Dat zou je tenminste kunnen afleiden uit het feit dat het toestel op een semi-verborgen deel van de site van Verizon opgedoken is.

Samsung's nieuwste, en als alleskunner gepresenteerde, Smartphone werd in Oktober van het vorige jaar al eens gespot, gevolgd door extra foto's en info in Januari van dit jaar.

Wat wel opvalt is dat de foto's die nu opgedoken zijn duidelijk verschillen van de kiekjes die eerder dit jaar en eind vorig jaar getoond werden.

De specs dit tot nu toe bekend zijn: Een volwaardig slide-out qwerty toetsenbord, touchscreen (240x320) kleurendisplay, 520MHz intel processor, WiFi, Bluetooth 2.0, microSD geheugenkaart, een videocalling (VGA) camera aan de display-zijde en nog een 2MP camera voor het normale 'fotowerk'.

Voor het bellen, browsen, emailen en andere dataverbindingen heeft de i760 een tri-band GSM met zowel GPRS/EDGE als UMTS/HSDPA ondersteuning. En dat alles in een toestel van 11,5cm hoog (15,4 met het toetstenbord in uitgeschoven stand), 5,7cm breed en slechts 19mm dik.

Verizon en Samsung hebben verder nog geen informatie vrijgegeven over de eventuele beschikbaarheid en prijs van de i760.Gerelateerde links:
Dit jaar nog 7 nieuwe Samsung Smartphones op komst
Windows Mobile 'Crossbow' op nieuwe Samsung i760
Samsung i600: Ultra Series 3G Smartphone met HSDPA
WiFi Smartphone van Samsung
Nieuwe Samsung smartphone
Samsung annuleert de i645
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.