Geruchten
27 april 2009 - Ron Smeets

Samsung i7500 met Android 1.5 vanaf Juni in Duitse winkels

Geruchten over de eerste Samsung met Android OS doen al langer de ronde. Dat er een Koreaanse Android Smartphone aan gaat komen is meer dan zeker. Wanneer, en welke fabrikant het eerste model zal presententeren is nog de vraag. Als we deze geruchten uit Duitsland mogen geloven dan wordt het de Samsung i7500.

Dit toestel zou over anderhalve maand (Juni) in Duitsland op de markt gaan komen via O2. De losse toestelprijs zou rond de 300 Euro liggen. Dat is zeker niet te duur gezien de indrukwekkende lijst met specs die je hieronder kunt nalezen.

De Samsung i7500 wordt een touchscreen toestel zonder fysiek toetsenbord. Verdere specs:
- Android 1.5 (Cupcake) OS
- Qualcomm 528MHz MSM7200A processor
- 3.2 inch HVGA OLED display
- 5 Megapixel camera
- 3.5mm audio headset aansluiting
- Quad-band GSM
- GPRS/EDGE
- Dual-bans UMTS/HSDPA
- WiFi
- GPS
- 8GB intern opslag geheugen
- microSD geheugenkaart optie
- Slechts 11.9mm 'dik'

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.