Toestellen
25 juni 2009 - Ron Smeets

Samsung i7500 in Duitsland al te koop, en uitverkocht???

Samsung's eerste Android toestel, de i7500 (Galaxy in sommige landen) ligt sinds enkele dagen, precies volgens planning, in de Duitse winkels van O2.

De prijs van het toestel, in combinatie met een abonnement, bedraagt €69,99 (ja, in Duitsland werken ze nog met losse centen). Helaas zijn de verdere tarief- en prijsdetails momenteel niet op te vragen. Er verschijnt namelijk een pop-up dat ie (wellicht) uitverkocht is.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.