Geruchten
03 juli 2008 - Ron Smeets

Samsung i740 Windows Mobile smartphone gespot

Samsung is de afgelopen maanden weer driftig bezig met het aan de lopende band introduceren en uitbrengen van nieuwe toestellen. De U900 Soul, i900 Omnia, G810 Navi, de en de F480 TouchWiz zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Via een Tsjechische bron dook deze week een nieuwe Windows Mobile Smartphone op van Koreaanse makelij, de Samsung i740.

Als deze geruchten en bovenstaande foto's juist zijn dan wordt de i740 een full-touchscreen model, zonder fysiek qweerty toetsenbord dus, voorzien van Windows Mobile Professional 6.1, een 3 megapixel camera, quad-band GSM met EDGE support, een 624MHz Monahan LV624 processor, 2.8 inch QVGA touchscreen display met 'haptic feedback', ingebouwde GPS ontvanger, FM Radio, Bluetooth 2.0 en een microSD geheugenkaart gleuf.

Wat we, voor een Smartphone anno 2008, bij deze specs dan nog missen zijn WiFi en UMTS of HSDPA ondersteuning. Of dat ook betekent dat het er ook echt niet op zit zal moeten blijken als de officiele introductie door Samsung plaatsgevonden heeft.

Via: Unwired ViewGerelateerde links:
Samsung i900 Omnia aangekondigd
TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900
Samsung i780 vanaf nu leverbaar in Europa
Twee nieuwe Samsung Smartphones: de i550 en i780
Gespotte Samsung Smartphone is de i780
Windows Mobile 'Crossbow' op nieuwe Samsung i760
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.