Toestellen
12 november 2008 - Ron Smeets

Samsung i7110 Pilot gaat €499 kosten

De Samsung i7110 die enkele weken geleden, tijdens de Symbian Smartphone Show, officieel aangekondigd werd heeft een prijskaartje gekregen.

Het toestel zal namelijk vanaf December als Samsung i7110 Pilot voor 499 Euro in de Duitse winkels liggen. Wanneer het toestel in Nederland en/of België in de schappen komt te liggen is nog niet bekend.

Volgens Samsung zullen 'andere Europese landen' snel volgen. Enfin, we weten in ieder geval wel al de losse toestelprijs van de i7110 Pilot want die zal hier ongetwijfeld niet veel verschillen met de Duitse markt.

Op zich is het ook niet zo'n verassende prijs, toch? De Samsung i7110 is een behoorlijk compleet uitgevoerde S60 Smartphone en vergelijkbare (Nokia) modellen zijn zeker niet goedkoper.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.