Geruchten
05 augustus 2008 - Ron Smeets

Samsung i7110 gespot

Op de Chinese site King Mobile zijn de eerste foto's en specs opgedoken van wederom een nieuwe Samsung Symbian Smartphone, de i7110.

Het toestel wordt een candybar model voorzien van een 5 megapixel camera, QVGA display, microSD geheugenkaart, FM Radio tuner, optische muis en Bluetooth. Volgens de bron zou de i7110 hoogstwaarschijnlijk ook uitgerust worden met een GPS ontvanger.

Klinkt redelijk, maar voor een Smartphone anno 2008 mag ik toch hopen dat hij ook WiFi aan boord heeft. Daar wordt (nog) niets over gezegd.Gerelateerde links:
Eerste hands-on videos van de Samsung i8510 Innov8
8 Megapixel Samsung i8510 officieel aangekondigd
Samsung i740 officieel (in Oekraine) gelanceerd
Samsung 8MP camphone wordt de G850 of i8510
Samsung i740 Windows Mobile smartphone gespot
Samsung i900 Omnia aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.