Geruchten
13 mei 2010 - Ron Smeets

Samsung i5800 (Galaxy 3) gefilmd

We kennen al de Samsung Galaxy, de Galaxy Spica en de Galaxy S. Waarom de onlangs gespotte en nu ook op film vastgelegde Samsung i5800 dan in het geruchtencircuit als Galaxy 3 aangeduid wordt is dus een beetje een raadsel.

http://www.youtube.com/watch?v=00Nym0ZSM8E

Kijkend naar het typenummer zou het de opvolger kunnen worden van de Galaxy Spica. We zullen zien, en ach, daarom zijn het ook geruchten. Overigens zagen we eerder ook al de Samsung Galaxy S Pro opduiken in het geruchtencircuit.

De specs van de Samsung i5800, voor zover ze op dit moment bekend zijn: Android 2.1 en Samsung's eigen TouchWiz 3.0 UI, een 3 megapixel camera, capacitive touchscreen display (240 x 400 of 240 x 480), WiFi, GPS en Bluetooth 3.0. Samsung-i5801-android Via HowardChui

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.