Geruchten
03 augustus 2009 - Ron Smeets

Samsung i5700 Galaxy Lite op komst?

De eerste Samsung Android Smartphone, de i7500, aka. Galaxy, moet bij ons nog in de winkels verschijnen maar de Koreanen zijn, als deze geruchten kloppen, ook al bezig met een goedkopere en/of eenvoudigere versie van dat toestel, de i5700 Galaxy Lite.

Het toestel is opgedoken in een document van de WiFi Alliance (zie afbeelding, grote versie hieronder). Daaruit valt in ieder geval af te leiden dat het toestel WiFi aan boord zal hebben. De aanname dat de Samsung i5700 Galaxy Lite een Android Smartphone zal zijn heeft natuurlijk te maken met de naam.

Enfin, vooralsnog zijn dit nog geruchten en zullen we moeten wachten op officiele mededelingen uit het Samsung kamp voordat we hier iets meer over kunnen zeggen / schrijven. Samsung-Galaxy-Lite-wifi-l

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.