Geruchten
24 september 2007 - Ron Smeets

Samsung i560 nog dit jaar bij Vodafone

Volgens een bericht op het Tsechische Mobil dot cz bereidt Vodafone de komst van de Samsung i560 voor die nog dit jaar (Q4) in de winkels zal liggen.

Het toestel is een midrange Symbian S60 Slider Smartphone met de form factor van de populaire Ultra Series zoals zoveel Samsung modellen van de afgelopen 12 maanden.

Kwa specs heeft de i560 ook niet echt te klagen met een 3.2 megapixel camera met 16x digitale zoom, een 2.4 inch QVGA display, GPRS en UMTS met HSDPA support.

De i560 zal, zonder abonnement voor 415 Euro te koop zijn maar gezien het feit dat het een Vodafone-only model wordt (voorlopig althans) zal hij natuurlijk vooral met abbo aangeboden gaan worden.Gerelateerde links:
Nieuwe Symbian slider van Samsung, de i450
Nieuwe foto's van de Samsung i450
Tweede Symbian Smartphone van Samsung
Samsung SGH-i570 maakt zijn opwachting
Dit jaar nog 7 nieuwe Samsung Smartphones op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.