Toestellen
28 februari 2008 - Ron Smeets

Samsung i550 nu met WiFi

Ik las vanmiddag op diverse sites over de nieuwe versie van de Samsung i550 die er aan zit te komen. Het gaat om een lichtelijk geupdate model dat exact dezelfde specs heeft als zijn 'voorganger' maar nu met WiFi aan boord.

Vervolgens keek ik nog even mijn foto's na die ik in Barcelona van de i550 geschoten had en wat blijkt: dat was al de WiFi versie ;-) (zie ook de foto hieronder)

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat toen helemaal over het hoofd gezien had en eigenlijk dacht dat de i550 altijd al WiFi aan boord had.

Hoe dan ook, de vernieuwde i550w zal ongetwijfeld binnenkort in de winkels verschijnen. Wanneer precies dat heb ik nog niet kunnen achterhalen.Gerelateerde links:
Twee nieuwe Samsung Smartphones: de i550 en i780
Hands-on video van de Samsung i550
Samsung i550 vanaf November hier verkrijgbaar
Samsung i550 met GPS nu ook officieel aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.