Toestellen
01 november 2007 - Ron Smeets

Samsung i400 ook nog voor de Kerst in de winkel

De Koreaanse toestelmaker is weer goed op dreef de laatste weken.

Het lijkt er welhaast op alsof men een wedstrijdje aan het houden is om meer nieuwe toestellen in Europa te introduceren dan in hun thuisland, Korea ;-). Ok, dat zal misschien ietwat te hoog gegrepen zijn, maar het staat buiten kijf dat er voor het eind van dit jaar nogal wat nieuwe Samsung toestellen aan zitten te komen.

De volgende in die rij wordt de compacte i400, een midrange Symbian S60 slider die ruim een half jaar geleden al eens zijn opwachting maakte tijdens een Symbian event in Madrid. Qua specs niet echt een spannend toestel met een 2MP cam, microSD, quad-band GSM met UMTS en HSDPA.

GSM Helpdesk heeft deze dagen de eerste ‘live’ foto’s van de i400 gepubliceerd. Zoals gezegd wordt de i400 nog voor de Kerst in de winkels verwacht. De prijs is nog niet bekendgemaakt.Gerelateerde links:
Tweede Symbian Smartphone van Samsung
Nieuwe Symbian slider van Samsung, de i450
Samsung i450 Musicphone volgende maand te koop
Samsung F330 ook voor de Kerst naar Nederland
Videopreviews Samsung i450 en G800
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.