Toestellen
03 september 2005 - Ron Smeets

Samsung heeft de kleinste!

Althans, dat claimt men in Korea. Het toestel, de E888, meet 87x47x23mm (hxbxd) en is alleen dan de kleinste GSM ter wereld.

Waarom alleen dan? Welnu, het is een slider model, dus als je hem uitschuift wordt ie een slordige 20mm langer en dan is ie dus niet meer de kleinste.

Verder is het een standaard camphone met 1 leuk gadget: een automatisch draaiende lens met flitser om te kiezen tussen het maken van een zelfportret (of video-telefonie) en landschapsfoto's.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.