Tablets
15 november 2011 - Ron Smeets

Samsung haalt Android update voor Galaxy Tab 10.1 offline

Samsung heeft afgelopen nacht bekendgemaakt dat men de Android 3.2 (Honeycomb) update die onderweg was naar de Galaxy Tab 10.1 tijdelijk offline gehaald heeft.

De belangrijkste reden hiervoor is een groeiend aantal klachten van gebruikers die ná de update problemen ondervonden met de WiFi verbindingen.

Dat waren overigens niet de enige problemen. Ook Kies, de auto-rotatie (scherm draaien) en vreemde meldingen bij het opstarten over een gefaalde firmware update werden gemeld. Hieronder de officiele verklaring van Samsung:

"Samsung is aware of an issue that some Galaxy Tab 10.1 customers have experienced with today's software update. We are working on a resolution and will provide more information shortly. In the interim we have chosen to discontinue availability of the update."

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.