Geruchten
31 augustus 2011 - Ron Smeets

Samsung GT-I9220 duikt op bij de WiFi Alliance

De Samsung GT-I9220 is een van de toestellen die op de gelekte roadmap van de Koreaanse fabrikant vermeld stond.

Bij de WiFi Alliance (PDF link) is een toestel met diezelfde naam nu ook opgedoken. Dat is weer wat meer bewijs dat het toestel er inderdaad zit aan te komen. Over de specs, behalve natuurlijk dat hij WiFi gecertificeerd is, wordt daar verder niets vermeld.

In de gelekte roadmap werd daar overigens wel al iets over gezegd: De GT-I9220 zou een Android Ice Cream Sandwich toestel worden met een 4.65 inch(!) Super AMOLED HD display en een resolutie van 1280 x 720. Verder wordt gesproken over een 5 megapixel camera. De verwachte releasedatum zou week 43 zijn, maar dat zijn allemaal nog geruchten en het is ook niet bekend of dit toestel in die week dan ook in Europa (en Nederland) gepresenteerd zal worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.