Nieuws
04 januari 2012 - Ron Smeets

Samsung gebruikt 'Apple actrice' in Galaxy Tab 8.9 reclame

De ruzie tussen Apple en Samsung is voorlopig nog lang niet voorbij. In het kielzog daarvan heeft vooral Samsung in sommige van haar commercials ook enkele (leuke) steken onder water aan het adres van Apple gegeven. Eerder zagen we al de 'vergelijkende' reclames van de Galaxy S II met iPhone 4S wachtenden in de 'hoofdrol' en een Australische kranten advertentie waarin de Galaxy Tab aangeduid wordt als 'De Tablet die Apple probeerde te verbieden'. Daarnaast wordt in de reclame van de Galaxy Tab 10.1 ook al een tijdje geroepen dat je met die tablet (wel) toegang hebt tot alle sites met Flash.

Nu heeft Samsung Korea, bewust of niet, in een TV reclame voor de Galaxy Tab 8.9 dezelfde (jonge) actrice (foto hiernaast) ingehuurd die eerder ook al in een iPhone 4S reclame te zien was. Het kan toeval zijn, maar in het geval van Apple en Samsung geloof ik daar niet zo in ;-) Kijk zelf maar.

Apple's iPhone 4S reclame:

Samsung's Galaxy Tab 8.9 reclame:

Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.