Geruchten
21 september 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab wordt eerste Google Chrome OS tablet?

De Samsung Galaxy Tab werd enkele weken geleden officieel gepresenteerd. Zoals iedereen wel zal weten wordt dit de eerste Android Tablet van de Koreaanse fabrikant.

Als we de nieuwste geruchten, afkomstig uit Engeland, mogen geloven dan zal de Galaxy Tab straks ook 'geupgrade' kunnen worden met het Google Chrome OS, tegen de tijd dat dit OS beschikbaar komt.

Of dit gerucht enige kern van waarheid bezit is op dit moment nog moeilijk te zeggen. De bron van het bericht, de papieren versie van de Sunday Times, beroept zich namelijk op een uitspraak van een niet nader genoemde persoon.

“Samsung Galaxy Tab's Android OS can be replaced with Chrome, when that arrives, though owners who aren’t tech savvy should have this upgrade carried out by a professional.”  Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.