Accessoires
29 augustus 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab weer gekiekt

Over enkele dagen (op 2 september) wordt de Samsung Galaxy Tab officieel in Berlijn onthuld. De Koreaanse Android Tablet is echter al enkele keren gespot.

De meest recente live kiekjes zijn afkomtstig uit Israël. Daar is de Galaxy Tab gezien in een CDMA (voor de Amerikaanse markt) versie.

Ik ben echt benieuwd hoe de Samsung Galaxy Tab in de hand ligt. De iPad kun je gewoonweg niet met één hand vasthouden tijdens het gebruik. Daarvoor is die net te groot en zwaar. In een eerdere video was echter al te zien dat de Galaxy Tab wél met één hand vast te houden schijnt te zijn. Dat zou volgens mij voor de gemiddelde mobiele gebruiker een voordeel zijn. Als ik echter de eerste foto hieronder zie waarop de Galaxy Tab naast een Motorola Droid ligt, begin ik toch te twijfelen of deze Koreaanse Tablet echt veel handzamer zal zijn dan die uit Californië.

De Israëlische foto's: Samsung-Galaxy-Tab-Gespot-2908-a Samsung-Galaxy-Tab-Gespot-2908-c Samsung-Galaxy-Tab-Gespot-2908-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.