Nieuws
02 september 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab kost € 99 plus 27,50 p/maand in Duitsland

Vandaag is in Berlijn de Samsung Galaxy Tab officieel onthuld. Zelf ben ik helaas niet in Berlijn op de IFA dit jaar, maar Cowboy Harold van StyleCowboys neemt de honneurs waar en zal ongetwijfeld nog wat over de Galaxy Tab te melden hebben.

Ik had wel al begrepen dat de prijs van de Galaxy Tab door Samsung nog niet bekendgemaakt is in Berlijn. Gelukkig dus maar dat de boys van O2 in Duitsland het een goed idee vonden om hun tarieven en beschikbaar van de Galaxy Tab te tweeten (zie hieronder).

In die tweet staat namelijk dat de Samsung Galaxy Tab vanaf begin oktober bij O2 in Duitsland te koop zal zijn voor 99 Euro in combinatie met een tweejarig abonnement van 27,50 per maand. Dat komt dus neer op 759 Euro voor twee jaar. Ik mag niet hopen dat dat ook de losse toestelprijs van de Galaxy Tab gaat worden, want dan zou hij duurder zijn dan de gemiddelde iPad. En dat is ook weer wat overdreven, toch? galaxy-tab-o2-Germany-tweet Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.