Geruchten
23 augustus 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab duikt op Down Under

De Samsung Galaxy Tab, de eerste Android Tablet die de Koreaanse fabrikant binnenkort waarschijnlijk zal presenteren, was enkele maanden geleden al eens in een video gespot. Helaas is dat filmpje inmiddels (op last van Samsung?) offline gehaald.

In Australië dook de Galaxy Tab eerder vandaag echter wederom op. Dit keer in een trein. Daar zat zomaar iemand het apparaat te testen en een oplettende medereiziger schoot meteen even een videootje.

De filmmaker stelt ook nog enkele vragen aan de gast met de Galaxy Tab, maar die is niet echt enthousiast met het geven van antwoorden. Hij mag er naar eugen zeggen niet teveel over zeggen. Wel weet hij nog te melden dat de gebruikerservaring van de Galaxy Tab heel anders is dan die van de iPhone, maar dat zal niemand echt verbazen (Android vs iOS). Ik ben benieuwd hoe lang deze video online blijft staan ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.