Geruchten
22 maart 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab 8.9 specs en afbeelding gespot

Vandaag zal op de CTIA Wireless in Orlando de Samsung Galaxy Tab 8.9 officieel onthuld worden, dat is al langer bekend.

Op de valreep van de lancering dook afgelopen nacht twee foto's van een van de spec-sheets op. Daarop staan behalve een (kleine) aafbeelding ook diverse specs van de Galaxy Tab 8.9.

Zo zal de Samsung Galaxy Tab 8.9 voorzien zijn van een 1 GHz dual core processor en heeft het 8.9 inch display een resolutie van 1280 x 800 pixels. Verder is de nieuwe Tab met 8.6mm en 470 gram erg dun en licht. Zoals verwacht zal de Tab 8.9 standaard voorzien worden van Android 3.0 (Honeycomb).

galaxy-tab-89-leak galaxy-tab-89-leak1 Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.