Accessoires
03 mei 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab 8.9 hands on in Duitsland

De Samsung Galaxy Tab 8.9 werd ruim een maand geleden tijdens de CTIA gepresenteerd en daar was ook al een hands on demo te zien. Dat filmpje is inmiddels echter niet meer beschikbaar..

Dit weekend is een ietwat aangepaste versie (dunner en beter werkende software) van de Galaxy Tab 8.9 in Frankfurt opgedoken.

De boys van NewGadgetsDE konden er even mee spelen en maakten onderstaande hands on video van Samsung's eerste Android 3.0 (Honeycomb) tablet.

http://www.youtube.com/watch?v=Qln6FslfM_8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.