Geruchten
26 augustus 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab 7.7, Wave 3 en Galaxy Note op komst?

Volgende week, aan de vooravond van de IFA, gaat Samsung 'groots' nieuws aankondigen in Berlijn.

Een ontwikkelaar heeft de afgelopen dagen de APK van Samsung's Unpacked Android App doorgespit en vond daarin een afbeelding met toestelnamen. Daaruit kun je concluderen dat Samsung in Berlijn in ieder geval drie nieuwe toestellen gaat onthullen.

Een tablet, de Galaxy Tab 7.7, en twee smartphones, de Galaxy Note en Wave 3. Deze laatste wordt waarschijnlijk het eerste Bada 2.0 toestel van de Koreanen. Meer info dan deze drie namen is in de Unpacked App niet te vinden dus voor de specs en afbeeldingen zullen we nog tot 1 september moeten wachten, tenzij er van tevoren nog iets uitlekt natuurlijk.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.