Accessoires
01 september 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab 7.7 met Super AMOLED Display

Zojuist heeft Samsung op de IFA, in een veel te klein en overvol zaaltje haar nieuwste tablet onthuld. De Galaxy Tab 7.7 is de 's werelds eerste tablet met een Super AMOLED display, aldus de Koreaanse fabtikant.

Verder is de nieuwe Tab ook uitgerust met een 1.4 GHz dual-core processor, 3G (UMTS/HSPA) support, WiFi en Android 3.2 Honeycomb. met 7.89mm en slechts 335 gram is het bovendien een van de dunste en lichtste tablets die straks, in het vierde kwartaal, in de winkels zal liggen.

De Galaxy Tab 7.7 is feitelijk de opvolger van de een jaar geleden gepresenteerde Galaxy Tab 7, Samsung's eerste tablet. Ondanks het feit dat de nieuwe Tab een .7 inch groter display heeft past hij volgens Samsung nog steeds in de (meerste) binnenzakken ;-)

Alle specs van de Galaxy Tab 7.7: Galaxy-Tab-77-Specs

GALAXY%20Tab%207.7%20Back GALAXY%20Tab%207.7%20Front

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.