Tablets
26 juli 2013 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 vs iPad Mini (video)

Vorige week presenteerde Samsung de derde generatie van de Galaxy Tab. De Koreaanse fabrikant introduceerde meteen drie modellen / afmetingen. De afgelopen dagen heb ik de 8 inch versie van de Galaxy Tab 3 getest en naast zijn grootste concurrent, de iPad Mini, gelegd.

Uiterlijk (qua vorm en design) heeft de Galaxy Tab 3 heel veel weg van de Galaxy S4 en ook softwarematig heeft Samsung veel functies van die smartphone in de nieuwe Tab 3 modellen gestopt. Enfin, hieronder kun je de videoreview bekijken van mijn eerste Galaxy Tab 3 dagen.

http://www.youtube.com/watch?v=Fyn7gclVm40
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.