Nieuws
18 april 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab 10.1(v) verwarring nu een feit!

Eind vorige maand schreef ik al over de verwarrende keuze van Samsung om binnen nu en twee maanden twee verschillende Galaxy Tab 10.1 modellen op de markt te brengen; de Galaxy Tab 10.1v; het model dat in Barcelona aangekondigd werd als Galaxy Tab 10.1 en nu dus alleen in een 'Vodafone' uitvoering in de winkels ligt en de Galaxy Tab 10.1; de tablet die op de CTIA onthuld werd en in juni bij ons in de winkels zal liggen.

Welnu, afgelopen zaterdag viel bij mij een folder van Telecombinatie in de bus waaruit blijkt dat de 'gevreesde' verwarring al een feit geworden is.

De telecom winkel adverteert de Galaxy Tab 10.1v namelijk als de Galaxy Tab 10.1 (zie scan hieronden). Opletten dus als je naar de winkel gaat! OK, op dit moment is deze versie van de Galaxy Tab 10.1, de 'v' dus, nog de enige van de twee die verkrijgbaar is, maar over een maand of twee ligt ook de andere Galaxy Tab 10.1 (zonder 'v' dus) in de winkels. Snappen jullie het nog? ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.