Accessoires
24 februari 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Tab 10.1 preview @ MWC

Op het MWC zijn tientallen filmpjes gemaakt en ik zal de komende dagen dus nog wel het een en ander hier posten. De volgende in deze rij is een videopreview van de Samsung Galaxy Tab 10.1.

Zelf maakte ik in Barcelona, ondanks dat Samsung niet echt scheutig was met het beschikbaar stellen van demotoestellen (die niet vast zaten aan een slot op de stand), al een kort filmpje over de Galaxy S II. Ger de Gram nam voor Beste Product en ons de Galaxy Tab 10.1 voor zijn rekening. Enjoy!

Tsja, die naam, daar moet ik echt nog aan wennen. Ik had toch iets anders gekozen dan de toevoeging '10.1'. Maar goed, het is aan Samsung om namen van toestellen te bedenken en te zorgen dat potentiële klanten niet in verwarring raken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.