Toestellen
23 oktober 2009 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Spica (aka i5700) gepresenteerd

De afgelopen weken waren al zoveel kiekjes, specs en video's van de Samsung i5700, aka Galaxy Lite, aka Spica, opgedoken in het geruchtencircuit dat de officiele onthulling niet lang meer op zich kon laten wachten.

Welnu, de Koreaanse fabrikant heeft het toestel nu dan ook inderdaad officieel gepresenteerd. Zij het voorlopig alleen voor de Russiche markt. De officiele naam wordt Samsung Galaxy Spica en het toestel zal vanaf volgende maand (November) voor ca. 320 Euro in de winkels verschijnen.

De belangrijkste specs:
- 3.2 inch Touchscreen display
- 800MHz Processor
- 3.2 Megapixel camera
- microSD geheugenkaart optie
- GPS, Kompas
- Multimedia speler
- 1500 mAh accu

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.