Entertainment
24 april 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy SIII nu al dé bestseller bij Amazon Duitsland

Of deze gegevens al helemaal kloppen durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar als ik de 'Bestseller' lijst (screenshot hieronder) van Amazon Duitsland bekijk dan staat daar de Samsung Galaxy S III nu al op de eerste plek bij de toestellen die 'los' (zonder abonnement) verkocht worden.

Kijk, dat dit over enkele weken, als het toestel gepresenteerd is en ook daadwerkelijk in de winkels ligt, zal gebeuren lijkt een zekerheidje. Maar om nu al het best verkopende toestel te zijn. Een week voor de officiele onthulling in Londen, is toch wel erg kras.

Wat overigens ook opvalt is dat de eerste negen plekken op Amazon's Bestseller lijst door Samsung bezet worden en van de top 20 toestellen zijn er 15 van Samsung, De HTC Desire HD is de eerste niet-Samsung op plek 10.

Voor wat het waard is. Amazon verkoopt de losse Galaxy S III voor 599 Euro en noemt verder ook een aantal, uit de vele geruchten, bekende specs zoals een 4.7 inch Super AMOLED display en 12 megapixel camera.

Via: Amazon

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.