Geruchten
16 februari 2016 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge al te koop... soort van Toestellen, compleet met doos, duiken op bij de lokale \'Marktplaats\'

Zondagavond is de officiële Galaxy S7 release in Barcelona maar vandaag zijn ze al te koop in Dubai. Nou ja, soort van... De toestellen, zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge, doken op bij de lokale 'Marktplaats', Dubizzle. Op foto's is te zien dat ze compleet geleverd worden, met doos en alle toebehoren.

De vraagprijs bedraagt op dit moment 1022 euro (4200 Dubai Dirham) voor de Galaxy S7. De S7 Edge variant is ruim 70 euro duurder; 1095 euro (4500 Dirham). Die prijskaartjes vallen op zich nog wel mee voor gloednieuwe Samsungs die officieel nog niet gepresenteerd of te koop zijn, toch? Maar... de belangrijkste vraag is natuurlijk of dit inderdaad een werkende Galaxy S7 is of dat het hier gaat om een dummy, danwel een prototype. Ik was in ieder geval niet van plan een bod te doen ;)

Om het voor de potentiële kopers allemaal iets geloofwaardiger te maken geeft de Dubaise verkoper aan dat de toestellen geïmporteerd zijn uit de VS. Of we daaruit dan moeten afleiden dat het geen Chinese klonen zijn? Wellicht... Garantie geeft de verkoper in ieder geval niet.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.