Toestellen
16 februari 2016 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S7 Edge duikt op in promo video

De afgelopen dagen duiken steeds meer afbeeldingen en renders op van de Galaxy S7 (edge) die 21 februari officieel onthuld gaan worden. Van de meeste afbeeldingen is de echtheid niet vast te stellen maar het toestel. de edge variant om precies te zijn, is sinds enkele dagen ook te zien in een Indiase promotie video van de Koreaanse fabrikant.

In het filmpje wordt de Galaxy S7 edge gebruikt door een trainende boogschutter. Wees gerust, er wordt niet op het toestel geschoten ;). Te zien is dat de Galaxy S7 edge heel veel lijkt op zijn voorganger, zoals de geruchten en eerder gelekte afbeeldingen ook al deden vermoeden. Ook de subtiele verschillen met zijn voorganger zijn duidelijk te zien. De hoeken zijn iets ronder en de home button is groter. Verder lijkt de video ook het bewijs te leveren voor de geruchten dat de nieuwe Galaxy's (spat)waterdicht zijn.

https://youtu.be/EHaxUZPyomg

Bron (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.