Toestellen
19 maart 2015 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S6 van binnen bekeken Geïllustreerde handleiding voor het gecontroleerd \'slopen\' van de nieuwe Galaxy

Je gloednieuwe smartphone 'tot op het bot' uit elkaar halen doe je natuurlijk niet, hoe groot de nieuwsgierigheid naar wat er allemaal in zit ook is. Op een of andere manier wordt de drang om een toestel van binnen te bekijken groter als de achterkant niet meer los kan om de accu te vervangen. Sinds enkele weken kunnen de Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge ook in die categorie ingedeeld worden.

MyFixGuide maakte een geillustreerde handleiding voor het uit elkaar halen van de nieuwe Samsung Galaxy S6. Die begint, niet geheel onverwacht, met het verhitten van de achterzijde zodat de lijm los laat. Vervolgens is het een kwestie van de juiste schroefjes losdraaien, connectortjes, voorzichtig, loskoppelen en voor je het weet licht het toestel in tientallen onderdelen voor je op tafel. Succes bij het weer in elkaar zetten! ;))

Hieronder staan nog een paar afbeeldingen die het gecontroleerde sloop proces van de Galaxy S6 laten zien. Wil je de complete 'handleiding' bekijken, dan moet je de bronlink onder de foto's maar even volgen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.