Geruchten
19 december 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S6 prototype gespot op Indiaas importdocument De Koreanen verstuurden één exemplaar naar India

Echt fysiek, en tastbaar, bewijs dat de Samsung Galaxy S6 bestaat is er nog niet, maar dat de Koreaanse fabrikant over enkele maanden met een opvolger voor de Galaxy S5 zal komen is geen nieuws. Deze week dook een vermoedelijk prototype van het toestel op in een Indiase importlijst. Het betrof de verzending van een Samsung product met het typenummer SM-G920F. Dat zou dus de Galaxy S6 moeten zijn. Hieronder staat een screenshot van het betreffende document. Daarop is verder vrij weinig te zien. Ja, de waarde wordt nog vermeld, omgerekend nog geen 250 Euro, maar dat zegt natuurlijk nog helemaal niets over de prijs van het uiteindelijke product.

Over de Galaxy S6 werd de afgelopen maanden al veel gespeculeerd en hij zou ook al door een benchmark test 'gehaald zijn'. Samsung zou het toestel onder de projectnaam 'Project Zero' ontwikkelen om aan te geven dat ze het helemaal anders gaan doen. Het toestel zou mogelijk een, deels, gebogen scherm krijgen (a-la Note Edge) en het zou de eerste 'Galaxy S' worden met een compleet metalen behuizing. Dat zijn maar een paar van de geruchten.

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.