Geruchten
01 maart 2015 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge gefilmd Eerste echt bewegende beelden van de nieuwe Samsungs

Een van de grootste toestel aankondigingen die de komende dagen in Barcelona gedaan wordt is natuurlijk de onthulling van de Samsung Galaxy S6 en zijn 'Edge' variant.

Hoewel pas over enkele uren precies duidelijk wordt hoe die toestellen er uit zien zijn met name de afgelopen dagen al heel wat afbeeldingen opgedoken. Sommigen daarvan zagen behoorlijk echt uit. Dat kun je ook wel zeggen van de twee toestellen die in onderstaande video te zien zijn. Dat zouden dus de Galaxy S6 Edge en de Galaxy S6 moeten zijn.

Ook na het zien van deze video blijf ik zeggen dat de Edge variant iets minder fraaie looks heeft, en ook dikker is, dan de 'gewone' S6. Enfin, kijk zelf maar.

S6

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.